MemberCenter:
English
Romana
inchirieri auto rezervare bilete avion transport autocar turism

 
VREMEA
Click for Bucharest, Romania Forecast

CURS VALUTAR
 
EUR:  4.6303
USD:  3.9308

CONVERTOR VALUTAR
Alegeti tip Valuta
Introduceti suma

DISTANTE SI RUTE
 
http://www.rac.co.uk/web/
routeplanner/

Turism extern


Site-ul E-Car va ofera o gama larga de pachete turistice, circuite, sejururi, destinatii exotice si hoteluri din toata lumea. Ghidul nostru turistic va sta la dispozitie cu informatii de ultim moment.

Va oferim posibilitatea largirii orizonturilor cunoasterii prin vizitarea unor obiective turistice cu incarcare istorica, muzee ce reprezinta culturi si civilizatii indepartate, teatre, monumente de arta precum si prin contactul direct cu obiceiurile altor popoare.

Pentru acei dintre dumneavoastra care doresc sa uite problemele cotidiene, programele noastre turistice va ofera satisfactia unor clipe deosebite petrecute in destinatii exotice, unde fiecare zi poate fi o noua descoperire chiar si pentru cei mai pretentiosi turisti. Plaje pustii, culori vii contrast, ritmuri salsa, cascade involburate sau viata de noapte cu cazinouri agitate pot fi doar inceputul unei calatorii reusite.

Echipa noastra va sta alaturi in alegerea destinatiei si a obiectivului dorit.
Africa de Sud, Anglia, Australia, Brazilia, Cehia, China, Croatia, Egipt, Elvetia, Franta, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Japonia, Kenya, Malta, Maroc, Mexic, Peru, Portugalia, SUA, Spania, Thailanda, Tunisia, Turcia,
Definitia turismului
Turisti in O'ahu island, Hawaii
Turisti in O'ahu island, Hawaii
Una din cele mai vechi definitii ale cuvintului turism a fost data de catre economistul austriac Hermann Von Schullard in 1910. El a definit turismul ca pe o "suma de operatori, in principal de tip economic, care se refera direct la intrarea, stationarea si deplasarea strainilor in interioriul sau in exteriorul unei anumite tari, oras sau regiune."

In 1941, Hunziker si Krapf, definesc turismul ca pe un "ansamblu de fenomene si relatii ce deriva din activitatea persoanelor nerezidente de a calatori si a stationa atita timp cit aceasta nu duce la stabilirea unei rezidente permanente sau este in relatie directa cu activitati care aduc cistiguri."

Mai tirziu, in 1976, Tourism Society of England defineste turismul ca fiind o "miscare temporara, pe termen scurt a persoanelor catre destinatii diferite de cele in care traiesc si muncesc, precum si toate activitatile intreprinse de acestia in timpul sederii la fiecare din destinatii. Turismul include deplasari in orice scop."

United Nations clasifica 3 forme de turism in 1994 in recomandarile sale:
  • Turism regional - rezidentii unei tari calatoresc doar in interiorul tarii;
  • Turism intern - cetatenii ne-rezidenti ai unei tari calatoresc in tara respectiva.
  • Turism extern - rezidentii unei tari calatoresc pe teritoriul altei tari.

Istoria turismului
Baiae in viziunea lui William Turner.
Baiae. William Turner.
Din timpuri indepartate oamenii instariti au calatorit spre zone diferite ale lumii pentru a vedea locuri deosebite cu forme speciale sau chiar lucrari de arta, pentru a intra in contact cu noi civilizatii, pentru a deprinde obiceiuri si graiuri noi sau pentru a degusta noi preparate culinare. Inca din timpul Republicii Romane statiunile turistice din vremea aceea - asa cum era Baiae - erau foarte apreciate de catre patura instarita. Aici se puteau retrage departe de caldura Romei.

Termenul turist si cel de turism sint folosite ca termene oficiale pentru prima data in 1937 de catre League of Nations. Astfel turismul este definit ca o calatorie mai lunga de 24 ore.

Turismul curativ si turismul de placere
Beaches make popular tourist resorts. 90 Mile Beach, Lakes Entrance, Australia..
90 Mile Beach,
Lakes Entrance, Australia.
Istoria turismului European se poate spune ca a inceput odata cu pelerinajele medievale. Chiar daca acestea aveau un scop religios, istoriile pelerinilor din Canterbury Tales aseamana aceasta experienta cu un fel de vacanta (holyday termen derivat din "holy day" ziua care are asociate activitati placute de relaxare).

Pelerinii au creat diverse aspecte turistice care mai exista inca - suvenirurile aduse din locurile vizitate, obtinerea de credite la bancile straine si folosirea spatiului disponibil in mijloacele de transport existente (cum ar fi folosirea vapoarelor englezesti pentru transportul vinului).

Charles Crowle-Pompeo Batoni.
"Charles Crowle".
In timpul secolului XVII, in Anglia exista o moda ca fii nobilimii sa fie trimisi in Europa pentru o experienta educativa complexa pe care o atingeau in timpul unui tur Paris-Geneva-Florenta-Pisa-Bologna-Venetia-Roma-Naples-Muntele Vesuviu-Innsbruck-Berlin-Dresden-Vienna-Potsdam-Munich -Heildelberg-Olanda denumit Grand Tour.
In secolul XVIII aceasta moda atinge apogeul sau si multi dintre vizitatori au fost pictati in timp ce vizitau Roma de catre Pompeo Batoni.

Turismul curativ a existat dintodeauna insa a devenit important doar in secolul XVIII.
Acesta este asociat localitatilor balneare vindecatoare prin proprietatile curative ale apelor minerale. Similar acestora sint si baile in apa sarata a marii.
Corcovado Hill, Rio de Janeiro.
Corcovado Hill, Rio de Janeiro.


Turismul pentru distractie a fost sustinut odata cu industrializarea Marii Britanii - prima tara Europeana care a promovat importanta timpului de relaxare initial in rindul marilor proprietari si mai apoi populatiei din clasa mijlocie. Cox & Kings a fost prima agentie de turism formata in 1758 in Marea Britanie. Originea turismului s-a pastrat in denumirile ulterioare pe care le gasim in diferite puncte ale lumii cum ar fi Promenade des Anglais la Nice, sau in denumirile multor hoteluri Hotel Bristol, Hotel Carlton sau Hotel Majestic...


Turismul de iarna
Pyeongchang Ski Resort, Korea
Pyeongchang Ski Resort, Korea.
Sporturile de iarna au fost inventate de catre britanici, initial in Zermatt (cantonul Valais) din Elvetia si in St Mortitz in 1864. Prima vacanta pentru sporturi de iarna a avut loc in 1902 la Adelboden, Elvetia.
Festivalul Fun Ski & Snow, care este organizat anual de catre organizatia de turism din Korea incepind cu 1998 aduna cca 10000 de participanti din Asia, si este unul din cele mai reusite produse de turism din Asia. Majoritatea participantilor provind din tari cu un climat cald.
De asemenea tarile Americii de Sud, cum este regiunea Patagoniei din Chile si Argentina atrag anual mii de turisti.


Turismul de masa
Turisti la Trevi Fountain, Roma.
Turisti la Trevi Fountain, Roma.
Turismul de masa a fost posibil odata cu dezvoltarea technologiilor ce au permis transportarea unui mare numar de persoane intr-un timp scurt catre locurile de interes turistic precum si odata cu cresterea interesului persoanelor pentru a beneficia de perioade de timp pentru distractie.
Pionierul turismului in masa a fost Thomas Cook care, pe 5 Iulie 1841, a organizat primul program turistic din istorie. Cook a organizat transportul pe calea ferata a unui grup de 570 de persoane carora le oferea intr-un singur pret: transport, hrana pe timpul calatoriei si intrarea intr-un club de distractii la 11mile departare.
Contact E-car
Tel:+40 (0)21.3126604
Tel:+40 (0)723.638904
Bilete de avion
Oferte speciale
 
Bucuresti - Amsterdam » 129€
Bucuresti - Athens » 70€
Bucuresti - Barcelona » 70€
Bucuresti - Berlin » 149€
Bucuresti - Birmingham » 477€
Bucuresti - Bordeaux » 199€
Bucuresti - Boston » 378€
Bucuresti - Brindisi » 169€
Bucuresti - Brussels » 130€
Bucuresti - Budapest » 1€
Bucuresti - Catania » 149€
Bucuresti - Chicago » 429€
Bucuresti - Copenhagen » 129€
Bucuresti - Delhi » 400€
Bucuresti - Detroit » 465€
Bucuresti - Dublin » 59€
Bucuresti - Dusseldorf » 129€
Bucuresti - Edinburgh » 235€
Bucuresti - Frankfurt » 128€
Bucuresti - Geneva » 198€
<Precedenta
<<Prima
Urmatoarea>
Ultima>>
Oferte speciale
 
Inchirieri auto
Oferte speciale
Oferte speciale
 
© 2007 by e-car

Levoyageur

Design by digitAdd Design

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Inchirieri auto

E-car doreste sa ofere servicii profesionale de inchirieri auto in Bucuresti. Pentru inchiriere masini in alte orase (pe tot teritoriul Romaniei), se achita o taxa suplimentara. Am prevazut diverse versiuni de pachete de asigurari, adaptate situatiilor utilizarii automobilului inchiriat de la firma noastra.

Dorim sa ne impunem pe piata inchirierilor auto prin profesionalism si servicii de o calitate ireprosabila. Aprecierile pozitive primite in decursul timpului se bazeaza pe buna functionare a automobilelor pe care le oferim spre inchiriere. Oferim asistenta de specialitate 24 de ore din 24, pentru orice fel de probleme ar aparea in timp ce conduceti automobilul.

Parcul nostru auto este dotat cu masini de inchiriat care acopera toate segmentele pietei auto, incepind cu modele mini, foarte apreciate in conditiile unui trafic aglomerat din zonele urbane si pina la modele de lux ce va ofera adevarata placere de a conduce in conditii maxime de siguranta.

Rezervari bilete avion

Apelati la "E-car", partenerul de incredere al celor care calatoresc in Romania si in strainatate pentru afaceri sau turism! Veti fi pus in legatura cu un agent de ticketing care va aduce siguranta si confort deplasarii Dvs. apelind la companii aeriene renumite pentru rezervari de bilete avion.
Serviciul nostru de "inchirieri masini" va poate pune la dispozitie un autoturism pentru preluare de la aeroportul Bucuresti-Otopeni.

inchirieri auto bucuresti | inchiriere masini romania | inchirieri auto bucuresti | romania inchirieri auto | romania car rentals | inchiriere masini bucuresti | inchirieri autoturi bucharest | car hire romania | rent a car in bucharest | bucharest rent a car | inchirieri masini bucuresti | romania car hire | car hire in romania | rezervari bilete avion | car rental romania | rent car romania | romania car rental | car rental bucharest | car rent romania | bucharest car rental | bilete avion | inchirieri de masini romania |

Bucuresti - date geografice

Municipiul Bucuresti are o suprafata de 228 km patrati (0.8 % din suprafata Romaniei), din care suprafata construita este de 70 %. Bucurestil este asezat la 44°24'49" latitudine nordica (ca si Belgradul, Geneva, Bordeaux, Minneapolis) si 26°05'48" longitudine estica (ca si Helsinki sau Johannesburg), in sudul Romaniei la o distanta de 64 km nord de fluviul Dunare, la 100 km sud de Carpatii Orientali, si 250 km vest de Marea Neagra.
Bucuresti se afla la urmatoarele distante fata de alte orase europene:

425 km - Sofia;
735 km - Belgrad;
1730 km - Berlin;
1140 km - Viena;
1285 km - Atena;
2040 km - Roma;
2460 km - Paris.

Bucuresti - date generale

Orasul Bucuresti este situat in Campia Romana, avand o altitudine maxima de 96.3 m si este strabatut de doua rauri, Dambovita si Colentina. Cele doua vai formate in jurul raurilor, impart Bucuresti in cateva zone, sub forma de platouri cu meandre si terase. Prezenta a doua terase locale (2 - 4 m si 8 -12 m) de-a lungul celor doua vai ofera varietate peisajului din centrul orasului.
Desi este asezat intr-o zona de clima temperata, Bucuresti este afectat de masele de aer continental, provenite din zonele invecinate. Curentii de aer estici dau variatii excesive de temperatura, de pana la 70°C, intre verile calduroase si iernile geroase. Estul si sudul orasului au toamne lungi si calduroase, ierni blande si primaveri timpurii. Media anuala a temperaturii in Bucuresti este in jur de 10 - 11°C .

Romanian Rentacar Bucuresti Romania

provides the best value for car rental Bucuresti Romania in Bucharest, Romania offering airport transfers Bucuresti Romania, minibus for tours and other Bucuresti Romania car rental services at the most economical, budget rental rates for long and short term

rent a car

anywhere in Romania.

E-car rent a car in Bucuresti Romania

-

servicii inchirieri auto la preturi exceptionale

Inchiriere masini Bucuresti Romania la cele mai bune preturi

inchirieri autoturisme si inchirieri microbuze in bucuresti

Rezervari bilete avion

Rezervari hoteluri

Inchiriere masini Bucharest Romania Inchirieri auto Bucharest Bucharest Airport Transfer Bucharest Minibus Tours Short Term Car Rental Bucharest Long Term Car Rental Bucharest