MemberCenter:
English
Romana
inchirieri auto rezervare bilete avion transport autocar turism

 
Flight Search
Depart from:
Departure date:
Arrive at:
Return Date:
Adults
Advanced search

 

VREMEA
Click for Bucharest, Romania Forecast

CURS VALUTAR
 
EUR:  4.6663
USD:  4.042

CONVERTOR VALUTAR
Alegeti tip Valuta
Introduceti suma

DISTANTE SI RUTE
 
http://www.rac.co.uk/web/
routeplanner/

Bilete de avion - Rezervari bilete avion online


Apelati la "E-car", partenerul de incredere al celor care calatoresc in Romania si in strainatate pentru afaceri sau turism! Veti fi pus in legatura cu un agent de ticketing care va aduce siguranta si confort deplasarii Dvs. apelind la companii aeriene renumite pentru rezervari de bilete de avion.


Rezervari online
Accesind pagina de Rezervari bilete avion online aveti posibilitatea folosirii unui motor modern de rezervari. Modulul de rezervari este multilingv si permite afisarea costurilor in mai multe valute curente. Modulul permite rezervari pentru bilete avion, cit si pentru hoteluri si inchirieri auto.
Functia de rezervare bilete avion pune la dispozitie tarifele publicate ale agentiilor aeriene obtinute dintr-un Sistem Global Distribuit precum si tarife low-cost sau charter. Metodele de cautare pot avea diverse criterii: disponibilitate, orar de zbor sau bilete de avion cu cele mai mici tarife.
Cele mai mici preturi cer de obicei plata cu - 7, 14, 21, zile inainte de plecare. Trebuie sa retineti ca biletele cu cele mai mici preturi sunt limitate. Cu cat mai devreme va planuiti calatoria cu atat mai multe sanse aveti sa obtineti un pret bun.

Rezervarile efectuate online sint trimise electronic unui agent de ticketing. Acesta este motivul pentru care completarea tuturor datelor cerute in pagina de rezervari bilete online si in special specificarea adresei Dvs. de e-mail este esentiala preluarii comenzii Dvs.


Serviciul nostru de inchirieri masini va poate pune la dispozitie un autoturism pentru preluare de la aeroportul Bucuresti-Otopeni.


E-Car isi asuma responsabilitatea in cazul confidentialitatii informatiilor despre client. Va rugam sa consultati politica de confidentialitate a firmei noastre.

Va oferim Bilete avion pentru cele mai folosite destinatii:

Plecari din Bucuresti
Amsterdam, Athens, Barcelona, Berlin, Birmingham, Bordeaux, Boston, Brindisi, Brussels, Budapest, Catania, Chicago, Copenhagen, Delhi, Detroit, Dublin, Dusseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Helsinki, Istanbul, Krakow, Lisabona, London, Los_Angeles, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Mexico, Miami, Milan, Montreal, Moskow, Mumbai, Munchen, Naples, New_York, Nice, Palermo, Paris, Philadelphia, Prague, Reggio, Rome, San_Diego, San_Francisco, Seattle, Sofia, Stockholm, Stuttgart, Toronto, Venice, Vienn, Warsaw, Washington, Zurich.

Plecari din Budapest
Amsterdam, Athens, Barcelona, Berlin, Birmingham, Bordeaux, Boston, Brindisi, Brussels, Budapest, Catania, Chicago, Copenhagen, Delhi, Detroit, Dublin, Dusseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Helsinki, Istanbul, Krakow, Lisabona, London, Los_Angeles, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Mexico, Miami, Milan, Montreal, Moskow, Mumbai, Munchen, Naples, New_York, Nice, Palermo, Paris, Philadelphia, Prague, Reggio, Rome, San_Diego, San_Francisco, Seattle, Sofia, Stockholm, Stuttgart, Toronto, Venice, Vienn, Warsaw, Washington, Zurich.

Aeroflot Air France Airmadrid Alitalia Alpi Eagles
American Air Austrian British Air Carpatair CSA KLM
Lufthansa Malev Northwest Olympic SWISS Tarom Turkish
United

Companii aeriene: Aeroflot, Air France, Airmadrid, Alitalia, Alpi Eagles, American Air, Austrian, British Air, Carpatair, CSA, KLM, Lufthansa, Malev, Northwest, Olympic, Swiss, Tarom, Turkish, United,

Contact E-car
Use Yahoo Messenger
or phone us at:
Tel: +40 (0)21.3126604
Tel:+40 (0)723.638904
Bilete avion
Oferte speciale
 
Bucuresti - Amsterdam » 129€
Bucuresti - Athens » 70€
Bucuresti - Barcelona » 70€
Bucuresti - Berlin » 149€
Bucuresti - Birmingham » 477€
Bucuresti - Bordeaux » 199€
Bucuresti - Boston » 378€
Bucuresti - Brindisi » 169€
Bucuresti - Brussels » 130€
Bucuresti - Budapest » 1€
Bucuresti - Catania » 149€
Bucuresti - Chicago » 429€
Bucuresti - Copenhagen » 129€
Bucuresti - Delhi » 400€
Bucuresti - Detroit » 465€
Bucuresti - Dublin » 59€
Bucuresti - Dusseldorf » 129€
Bucuresti - Edinburgh » 235€
Bucuresti - Frankfurt » 128€
Bucuresti - Geneva » 198€
<Precedenta
<<Prima
Urmatoarea>
Ultima>>
Oferte speciale
 
Inchirieri auto
Oferte speciale
Oferte speciale
 
© 2007 by e-car

Levoyageur

Design by digitAdd Design

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Inchirieri auto

E-car doreste sa ofere servicii profesionale de inchirieri auto in Bucuresti. Pentru inchiriere masini in alte orase (pe tot teritoriul Romaniei), se achita o taxa suplimentara. Am prevazut diverse versiuni de pachete de asigurari, adaptate situatiilor utilizarii automobilului inchiriat de la firma noastra.

Dorim sa ne impunem pe piata inchirierilor auto prin profesionalism si servicii de o calitate ireprosabila. Aprecierile pozitive primite in decursul timpului se bazeaza pe buna functionare a automobilelor pe care le oferim spre inchiriere. Oferim asistenta de specialitate 24 de ore din 24, pentru orice fel de probleme ar aparea in timp ce conduceti automobilul.

Parcul nostru auto este dotat cu masini de inchiriat care acopera toate segmentele pietei auto, incepind cu modele mini, foarte apreciate in conditiile unui trafic aglomerat din zonele urbane si pina la modele de lux ce va ofera adevarata placere de a conduce in conditii maxime de siguranta.

Rezervari bilete avion

Apelati la "E-car", partenerul de incredere al celor care calatoresc in Romania si in strainatate pentru afaceri sau turism! Veti fi pus in legatura cu un agent de ticketing care va aduce siguranta si confort deplasarii Dvs. apelind la companii aeriene renumite pentru rezervari de bilete avion.
Serviciul nostru de "inchirieri masini" va poate pune la dispozitie un autoturism pentru preluare de la aeroportul Bucuresti-Otopeni.

inchirieri auto bucuresti | inchiriere masini romania | inchirieri auto bucuresti | romania inchirieri auto | romania car rentals | inchiriere masini bucuresti | inchirieri autoturi bucharest | car hire romania | rent a car in bucharest | bucharest rent a car | inchirieri masini bucuresti | romania car hire | car hire in romania | rezervari bilete avion | car rental romania | rent car romania | romania car rental | car rental bucharest | car rent romania | bucharest car rental | bilete avion | inchirieri de masini romania |

Bucuresti - date geografice

Municipiul Bucuresti are o suprafata de 228 km patrati (0.8 % din suprafata Romaniei), din care suprafata construita este de 70 %. Bucurestil este asezat la 44°24'49" latitudine nordica (ca si Belgradul, Geneva, Bordeaux, Minneapolis) si 26°05'48" longitudine estica (ca si Helsinki sau Johannesburg), in sudul Romaniei la o distanta de 64 km nord de fluviul Dunare, la 100 km sud de Carpatii Orientali, si 250 km vest de Marea Neagra.
Bucuresti se afla la urmatoarele distante fata de alte orase europene:

425 km - Sofia;
735 km - Belgrad;
1730 km - Berlin;
1140 km - Viena;
1285 km - Atena;
2040 km - Roma;
2460 km - Paris.

Bucuresti - date generale

Orasul Bucuresti este situat in Campia Romana, avand o altitudine maxima de 96.3 m si este strabatut de doua rauri, Dambovita si Colentina. Cele doua vai formate in jurul raurilor, impart Bucuresti in cateva zone, sub forma de platouri cu meandre si terase. Prezenta a doua terase locale (2 - 4 m si 8 -12 m) de-a lungul celor doua vai ofera varietate peisajului din centrul orasului.
Desi este asezat intr-o zona de clima temperata, Bucuresti este afectat de masele de aer continental, provenite din zonele invecinate. Curentii de aer estici dau variatii excesive de temperatura, de pana la 70°C, intre verile calduroase si iernile geroase. Estul si sudul orasului au toamne lungi si calduroase, ierni blande si primaveri timpurii. Media anuala a temperaturii in Bucuresti este in jur de 10 - 11°C .

Romanian Rentacar Bucuresti Romania

provides the best value for car rental Bucuresti Romania in Bucharest, Romania offering airport transfers Bucuresti Romania, minibus for tours and other Bucuresti Romania car rental services at the most economical, budget rental rates for long and short term

rent a car

anywhere in Romania.

E-car rent a car in Bucuresti Romania

-

servicii inchirieri auto la preturi exceptionale

Inchiriere masini Bucuresti Romania la cele mai bune preturi

inchirieri autoturisme si inchirieri microbuze in bucuresti

Rezervari bilete avion

Rezervari hoteluri

Inchiriere masini Bucharest Romania Inchirieri auto Bucharest Bucharest Airport Transfer Bucharest Minibus Tours Short Term Car Rental Bucharest Long Term Car Rental Bucharest